Notícies de la Cambra

El Teatre Tarragona acollirà la presentació de "El comerç a la Rambla de Tarragona. Pas a pas"

El Teatre Tarragona acollirà el 2 d’abril a les 20 hores la presentació en societat del llibre “El comerç a la Rambla de Tarragona. Pas a pas”, que edita la Cambra de Tarragona amb motiu del seu 125 Aniversari.

“El comerç a la Rambla de Tarragona. Pas a pas”, del que en són autors Ramon Giner i Rafael Vidal es presenta en dos volums: “La vorera de l’ombra” i “La vorera del sol i les coques centrals”. Ambdós volums es vendran conjuntament.

Es tracta d’un acurat estudi d’investigació i recopilació documental, i fotogràfica, en la que els autors han resseguit la història de tots els establiments que hi són i hi han estat en aquesta emblemàtica artèria comercial de la ciutat.

La profusió de noms, dates, imatges, anècdotes...  el converteixen en un treball imprescindible per conèixer i tenir ben viva una part de la nostra memòria no només comercial, sinó també social i econòmica de la ciutat de Tarragona, i més concretament dels qui amb els seus negocis han revitalitzat i revitalitzen la Rambla Nova de Tarragona.

L’edició és de la Cambra de Tarragona, amb el patrocini de Repsol i el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

L'acte és obert al públic, si bé es prega confirmació d'assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda