Notícies de la Cambra

Més de mig centenar d'exportadors prenen part a la sessió d'internacionalització dedicada a Perú

La Cambra de Tarragona ha organitzat  una sessió d’internacionalització dedicada a Perú. Un acte que ha comptat amb l’assistència de més de mig centenar d’exportadors, una xifra que ha superat les expectatives i que fa palès l’interès dels nostre emprenedors no només per aquell mercat sinó per obrir-se a l’exterior.

Representants de l’ambaixada de Perú a Espanya i de l’empresa Consejeros de Negocios han fet una exposició del potencial econòmic d’aquell mercat per, posteriorment, atendre les preguntes que els han formulat els assistents, interessats en entrar en aquell país o bé a ampliar-hi la seva activitat.

Amb aquesta sessió la Cambra de Tarragona segueix reforçant els llaços i establint estratègies de col·laboració internacional amb els mercats que més atractiu i demanda suposen pels nostre emprenedors.

L’acte ha comptat amb l’assistència de Ricardo Silva-Santisteban, Cònsol General Adscrit; Bernardo Muñoz Angosto, Conseller Econòmic Comercial de l’Ambaixada de Perú; Francisco Pantigoso, soci fundador de Pantigoso Abogados i Roberto Aledo, director de Cosnejeros de Negocios.

Aquesta sessió ha comptat amb el suport del Port de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

A la foto superior, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona (dreta) amb els representants de Perú.

A la foto inferior, Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona (centre) en un moment de l’acte.


Segueix-nos!

Agenda