Notícies de la Cambra

Kim Faura, director general de Telefónica, al "Bon dia Tarragona"

Kim Faura, director general de Telefónica a Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 10 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Faura parlarà de “TICs en temps de crisi”.

Kim Faura i Batlle és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d'Empreses per l'escola de negocis IESE.

Va iniciar la seva trajectòria professional al Grup Gillette a la divisió de Braun espanyola i en la seu central de la Companyia a Alemanya. Va ser Vicepresident Director General de la divisió de Chupa Chups a Estats Units, Director General Comercial de Sara Lee Corporation a España, a la divisió de cafès Marcilla.  Vicepresident  de Màrqueting y posteriorment Director General de  Pepsico/Frito Lay,  i Director General a Tabacalera /Altadis.

Des d'abril de 2001 pertany a l'equip directiu del Grup Telefónica, en el que ha exercit els càrrecs de Director General de Consum i Màrqueting de Telefónica de España, Director General de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefónica SA i President de Terra Lycos Networks.

Ha estat membre del Supervisory Board d'ENDEMOL. A més a més és: Conseller de Telyco. Membre del Ple de la Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Barcelona. Vocal del Consell General de Cambres de Catalunya. Membre de la Taula de Política Econòmica de la Cambra Oficial de Comerç, Industria i Navegació de Barcelona. Membre del Consell Assessor de la Universitat Politècnica de Catalunya. Membre del Comitè Executiu de Membres de l'IESE. Patró de les Fundacions Barcelona Cultura, Barcelona Digital. President del Comitè Bilateral hispà-coreà. Conseller de Foment del Treball. Membre del Consell Assessor de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions.

Aquesta jornada de “Bon dia Tarragona” és oberta a tothom, si bé es prega confirmació d’assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda