Notícies de la Cambra

Gairebé 500 persones al Teatre Tarragona en la presentació del llibre "El comerç a la Rambla de Tarragona. Pas a pas"

La presentació dels dos volums del llibre “El comerç a la Rambla de Tarragona. Pas a pas” ha estat tot un èxit, superant abastament les previsions. I és que gairebé 500 tarragonins no s’han volgut perdre la presentació d’una obra emblemàtica que ens apropa a la història de la que és l’autèntica artèria comercial de la ciutat.

Editat per la Cambra de Tarragona, amb motiu de la celebració del seu 125 Aniversari, patrocinat per Repsol i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, el treball del que en són autors Rafael Vidal i Ramon Giner ha generat una expectació desconeguda a la ciutat.

Els principals representants del món social, econòmic, polític, cultural i comercial s’han trobat al Teatre Tarragona on Joan J. Guinovart, presentador d’aquest treball n’ha lloat la qualitat i el rigor, però també el sentiment i l’amor cap a Tarragona que transmeten les seves pàgines. I la definit com un llibre imprescindible per conèixer el que és i representa la Rambla pels tarragonins.

L’obra, de la que se n’han editat 1.500 exemplars, s’ha posat a la venda avui mateix en el decurs de la presentació i, demà, dia 3 d’abril ja es podrà adquirir a les llibreries de la ciutat per 30 euros els dos volums.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Joan J. Guinovart, presentador; Ramon Giner i Rafael Vidal, autors; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i Joan Pedrerol, director de Repsol a Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda