Notícies de la Cambra

Homenatge als expresidents en l'acte de cloenda del 125 Aniversari

La Diputació de Tarragona ha acollit l’acte de cloenda de l’any del 125 aniversari de la Cambra de Tarragona. Una cita que ha comptat amb la presència de les màximes autoritats de les Comarques de Tarragona, òrgans de govern de la Corporació tarragonina i empreses i institucions patrocinadores dels actes del 125 aniversari de la Cambra, que s’han realitzat al llarg dels darrers 12 mesos. Un dels moments més destacats de la cloenda ha estat el reconeixement que s’ha fet als expresidents: Xavier Artal i Bartomeu Ramos, als qui s’ha lliurat la Clau d’Or, la màxima distinció que atorga la Cambra de Tarragona.

En la seva intervenció Albert Abelló, president de la Cambra, ha recordat que des d’un principi la Corporació es va proposar celebrar aquest aniversari treballant amb més intensitat. I per això en l’any del 125 es va proposar realitzar 125 actes d’interès. Una xifra que s’ha superat amb escreix atès a l’increment en l’organització de jornades i “Bon dia Tarragona” i a l’embranzida de les accions d’internacionalització. Aquests 12 darrers mesos hem doblat el nombre de missions empresarials, hem doblat el nombre de països que hem visitat, hem doblat el nombre d’empreses participants i hem triplicat el nombre de contactes comercials.

A través de les missions internacionals de la Cambra s’han realitzat més de 6.000 contactes comercials.

Som referent nacional pel que fa a experiència i coneixement dels mercats africans. Darrerament hem estat els primers en organitzar una missió empresarial des d’Espanya a països tant complexos com Sierra Leona, Libèria, Txad o Sudan.

A la foto, d'esquerra a dreta, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Josep Poblet, president de la Diputació; Bartomeu Ramos, expresident de la Cambra de Tarragona; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Xavier Artal, expresident de la Cambra de Tarragona i Quim Nin, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona.

A la segona foto de família, els membres dels òrgans de govern de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda