Notícies de la Cambra

La Cambra ha acollit la jornada "La mediació privada a l'empresa: més que una moda?"

La Fundació URV i Tarc han organitzat a la Cambra de Tarragona la jornada “La mediació privada a l’empresa: més que una moda?”. URV i Cambra han col·laborat també en aquesta iniciativa que ha comptat amb la presència de Raquel Alastruey, magistrada del jutjat de 1a inst. 52 de Barcelona. Membre de Gemme (Magistrats i Jutges Europeus per la Mediació) i Mercedes Tarrazón, advocada i mediadora, fundadora de Dispute Management. Membre de la CCI (Cort Internacional d’Arbitratge de la Cambra de Comerç Internacional). Vicepresidenta de la Comissió Interamericana d’Arbitratge Comercial (CIAC).

Des de juliol de 2012 amb el Reial Decret-Llei de Mediació en assumptes civils i mercantils s’incorpora al dret espanyol la Directiva 2008/52/CE. Això suposarà introduir al nostre país una pràctica molt estesa a nivell internacional: la mediació civil i mercantil com a mecanisme en el que s’apliquen les tècniques de resolució de conflictes (Tarc).

A la foto, i d’esquerra a dreta, Raquel Alastruey, Emma López, advocada, mediadora de Tarc i moderadora de l’acte; Josep Ramon Gispert, secretari general de la Cambra de Tarragona; Mercedes Tarrazón i Encarnació Ricart, vicerectora de la URV.


Segueix-nos!

Agenda