Notícies de la Cambra

La qualitat tornarà a marcar la diferència al Tarragona dTapes

Se sortejaran 10 iPads Mini entre els qui es descarreguin i comparteixin l’APP del V Tarragona dTapes i el Mercat participa regalant als seus clients vals bescanviables per tapes. La cinquena edició de Tarragona dTapes  tornarà a marcar diferències pel que fa a la qualitat de les propostes gastronòmiques, recollides en un Tapòdrom que ha estat més difícil que mai de confegir. Entre d’altres coses perquè el nombre de preinscrits va superar totes les expectatives i el nivell de les tapes va ser molt alt. “Hem hagut de triar les millors d’entre les millors”, ha explicat Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, en el decurs de la presentació del V Tarragona dTapes davant la premsa.

40 tapes i tres còctels (Tapa Nuit) es podran degustar a partir del dia 25 d’abril i fins el 12 de maig. Allò que ha funcionat i distingeix Tarragona dTapes no canvia: la tapa més beguda se segueix oferint a 2,5 euros. La ciutat s’ha distribuït en tres gran àrees: Serrallo, Centre i Part Alta, la qual cosa facilita i possibilita que anar de tapes sigui no només un plaer, sinó que alhora és còmode i permet planificar amb més facilitat les rutes a seguir. De nou es tornarà a premiar amb un premi directe, valorat en 60 euros, al Tapejador d’Or, aquell que aconsegueixi tastar totes i cadascuna de les tapes presentades a concurs.

Parlant de concurs, les Forquilles seran els trofeus més preuats pels restauradors. Se’n lliurarà una de plata per cada guanyador a cadascuna de les tres àrees. Mentre que el guanyador absolut del V Tarragona dTapes obtindrà la Forquilla d’Or.

Enguany la participació del públic és més important que mai, no tant sols per conèixer el que en pensen de les tapes o saber quina agrada més, sinó que en aquesta edició se sortejaran 10 IPads Mini i es regalaran milers de vals bescanviables per tapes.

Com aconseguir-ho? Pel que fa als iPads Mini, la Cambra de Tarragona en col·laboració amb l’empresa tarragonina W3IS2 han creat una APP específica per aquesta edició que servirà per interactuar entre usuaris, votar, opinar, geolocalitzar els establiments, trobar el camí per arribar-hi (a peu o bé en cotxe), crear les pròpies rutes i estar amatent a tot allò que tingui a veure amb el món de Tarragona dTapes. Usar i, sobretot, compartir aquest aplicatiu (dissenyat pels entorns intel·ligents Apple i Android) tindrà premi. Quin? Doncs el sorteig de 10 iPads Mini entre els qui es descarreguin aquesta APP.

D’altra banda, el Mercat entra a escena al Tarragona dTapes. Els clients rebran per les seves compres vals bescanviables per tapes, el que s’ha denominat “Tapa Sinpa”.

El V Tarragona dTapes, el concurs i ruta de tapes referència a Catalunya, és una iniciativa de la Cambra de Tarragona en col·laboració amb la AEHT.

Si vols saber-ne més entra a www.dtapes.com o bé descarrega’t l’APP, recorda que pots guanyar un iPad Mini, dels 10 que sortegem.

La propera cita, abans del tret de sortida definitiu del V Tarragona dTapes, tindrà lloc el 18 d’abril a les 10 hores al Pòsit de Pescadors on de la mà del xef Joan Bosch, una Estrella Michelin, i del seu equip del Restaurant Can Bosch ens oferiran un show cooking en el que se’ns delectarà amb la preparació en directe de diferents tapes. Hem preparat també un village amb diferents degustacions. Si ens vols acompanyar cal només que t’inscriguis a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.

A la foto, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Carlos Cuenca, de l’empresa W3IS2, creadora de l’APP del V Tarragona dTapes.


Segueix-nos!

Agenda