Notícies de la Cambra

El Tapejador d'Or més matiner del Tarragona dTapes

Rubén Cuevas s’ha convertit per mèrits propis en el Tapejador d’Or més matiner en la història del Tarragona dTapes. Aquest veí de Tarragona, de 30 anys, ha estat capaç de tastar totes i cadascuna de les 43 tapes el primer dia de la promoció!

I tot per una juguesca. L’any passat es va jugar amb el seu germà que en l’edició 2013 se les menjaria totes. Dit i fet. Tanta passió hi ha posat que només li ha calgut un dia per assolir el repte. Val a dir que tenia extra de motivació: si se les menjava totes el seu germà els hi pagava.

Doncs així ha estat. Tapes gratis, pagades pel seu germà, l’honor d’haver estat el primer Tapejador d’Or del V Tarragona dTapes, l’honor d’haver estat el Tapejador d’Or més matiner i un lot de productes diversos que és el regal que reben tots aquells que, com el Rubén, tastin totes les creacions culinàries d’enguany així com les tres begudes (Tapa Nuit).

Rubén Cuevas reconeix que li és molt difícil destacar una tapa per damunt d’una altra. “Es nota que enguany encara hi ha més qualitat. Totes les tapes estan molt elaborades i el nivell és molt alt. Millor que mai”. Tot i que ha participat en totes les edicions del Tarragona dTapes, “mai no les havia provat totes”.

Rubén tenia un pla i reconeix que ha utilitzat l’APP oficial del V Tarragona dTapes per planificar la ruta i l’estratègia a seguir. “M’ha estat molt útil ja que m’ha ajudat a concentrar-me en l’objectiu. Ha estat el meu GPS”.

I ara què? “Doncs amb més calma i tranquil·litat seguiré anant de tapes”.


Segueix-nos!

Agenda