Notícies de la Cambra

"Bon dia Tarragona": Sense innovació no hi haurà creixement

Júlia Prats, professora de l’escola de negocis IESE i doctora en Business Administration per la Harvard University, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 8 de maig a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Prats parlarà de “Volem crèixer? Hem d’innovar... però sabem com?

La professora Prats  imparteix sessions tant als programes de formació de directius com en programes específics per empreses (com ara Henkel, Ranstad y Telefónica).

La principal àrea d’interès de Julia Prats és el procés de la iniciativa emprenedora, que inclou la identificació, avaluació i implementació d’oportunitats en qualsevol context. Una part molt important del seu treball consisteix en el desenvolupament d’estratègies i sistemes que ajuden a empreses sòlides a assolir un creixement rentable. El seu treball també se centra en comprendre els factors principals que intervenen en la creació y la gestió d’empreses de serveis professionals. Al llarg dels anys, ha desenvolupat aquestes dues àrees d’interès a través de la docència, projectes d’investigació i consultoria.

Prats va ser nominada al Premi Kauffman Emerging i ha publicat a revistes internacionals i participat a congressos, tant en l’àmbit professional com acadèmic. També és autora de material docent i ha col·laborat en diferents llibres sobre iniciativa emprenedora i estratègia.

Té un Ph.D. in Business Administration per la Harvard University, un MBA pel IESE i és Enginyera Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. També ha impartit classes a la Wharton Business School, IPADE (Mèxic), INALDE (Colòmbia) y AESE (Portugal).

Jornada gratuïta, si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 219676.


Segueix-nos!

Agenda