Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona s'ha donat a conèixer a Madrid

La Cambra de Tarragona ha donat un pas de gegant en la seva estratègia de mostrar al conjunt de l’Estat la capacitat que té en ajudar a emprenedors i exportadors a obrir-se al món, concretament als mercats africans i, sobretot, a mercats complexos com poden ser Sierra Leona, Libèria, Ruanda... (per citar només alguns dels darrers països que han rebut missions de la Cambra de Tarragona).

Els dies 24 i 25 d’abril a la Fira IMEX de Madrid, el principal aparador del país on mostrar l’oferta i els serveis que en matèria d’internacionalització realitzen les principals empreses i institucions, la Cambra de Tarragona hi ha participat per primera vegada i amb estand propi. Val a dir que ha realitzat més d’un centenar de reunions privades amb empresaris procedents d’arreu del país i de diferents sectors productius, interessats en les possibilitats d’internacionalització que ofereix la Corporació tarragonina i l’èxit de les seves missions.

A l’edició d’enguany aquest saló especialitzat en comerç exterior i adreçat a empreses que volen fer negocis arreu del món ha rebut més de 4.000 visitants.

Tot plegat unes xifres que palesen la necessitat que tenen les empreses de trobar el recolzament adient per garantir la viabilitat en les seves accions internacionals.

A la foto, Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona i Manuel Teruel, president del Consejo Superior de Cámaras de España.


Segueix-nos!

Agenda