Notícies de la Cambra

"A Hong-Kong hi ha 50 restaurants espanyols, això ens beneficia a l'hora d'exportar"

Tot i que la Cambra de Tarragona és un referent nacional pel seu coneixement i experiència als mercats africans, això no vol dir que no tingui la vista posada en altres continents. “Àsia és un continent molt recomanable amb un inalterable potencial” explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, en fer balanç de la darrera missió a Hong-Kong, Singapur i Tailàndia, que ha organitzat la Corporació tarragonina.

“Espanya està de moda en aquells mercats, ja sigui pels èxits esportius al futbol o bé pel reconeixement de la nostra gastronomia. Només a Hong-Kong hi ha més de 50 restaurants espanyols i això ens beneficia molt a l’hora d’exportar”, comenta Barros.

Si a això hi afegim l’alta consideració i demanda que els productes europeus tenen s’explica que “estem parlant de mercats imprescindibles per la majoria de sectors productius”, assenyala Barros qui afegeix que un exportador participant ha tancat tot un seguit d’acords per vendre aigua embotellada.

“Singapur està farcit de centres comercials atapeïts de gent. Estem parlant de destins amb nivells de consum gairebé desconeguts a casa nostra”.

Una desena d’emprenedors han pres part a la missió de la Cambra de Tarragona que han mantingut més de 250 reunions de treball.


Segueix-nos!

Agenda