Notícies de la Cambra

"Estem creixent més que fa un any, però això no arriba al carrer"

Luis Valero, Secretari General d’Indústria, ha dit avui a la Cambra, en el marc del “Bon dia Tarragona”, i en una sala d’actes plena de gom a gom per escoltar-lo, que  “Espanya està creixent més que fa un any, però això no arriba al carrer” i ha afegit que “el fet de que Europa no acabi d’arrancar complica les coses al nostre país”.

Pel que fa a l’activitat industrial ha afegit que “estem una mica millor” ja que tenim, diu, “una base empresarial sòlida”. Ara bé, ha reclamat que per assolir una major fortalesa “totes les administracions s’han d’implicar en fer polítiques industrials”.

A nivell energètic Luis Valero no se n’ha estat de reconèixer que cal impulsar una reforma elèctrica i de la indústria del gas. Sense moure’s del terreny de les reformes, Valero ha assenyalat que aprimar l’administració pública porta temps i és complicat i que no s’aconsegueix en una legislatura.

En clau tarragonina ha destacat la fortalesa del sector industrial gràcies a les inversions i la diversificació. De fet ha dit que té un potencial superior a la mitjana espanyola.

Valero és Llicenciat en Dret i Econòmiques per la Universidad Complutense de Madrid i Tècnic Comercial i Economista de l’Estat. Té una dilatada trajectòria professional en la que hi destaca haver estat director general de l’Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac); Conseller de Santander Consumer Finance; Membre del Consell Econòmic i Social i Conseller de l’Operadora del Mercat Elèctric (Omel), entre d’altres.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona, amb el suport de Repsol.

A la foto, Luis Valero; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Anton Valero, president i director general de Dow Chemical Iberica.


Segueix-nos!

Agenda