Notícies de la Cambra

Una vintena d'emprenedors s'interessen per fer negocis a Turquia

La reunió de treball “Obrint mercats”, dedicada en aquesta ocasió a Turquia, ha despertat l’interès d’una vintena d’emprenedors de les Comarques de Tarragona, la qual cosa referma que aquell és un mercat amb un destacat potencial per les nostres empreses i que els exportadors tenen el convenciment de que cal posicionar-s’hi.

Yasemen Korucku, Consellera principal de l’Agència de Suport i Promoció d’Inversions a Turquia, ha exposat les oportunitats de negoci i de com assolir els objectius comercials, però no ha defugit parlar de la complexitat que de vegades suposa accedir-hi. De fet, en això consistia aquesta trobada, en donar les claus per conèixer de primera mà les possibilitats de fer negoci a Turquia i, d’altra, atendre els dubtes i les consultes puntuals que els assistents han exposat a Korucku.

Els costos laborals, la qualificació de la mà d’obra i el fet que Turquia pugui actuar pels interessos de les empreses de Tarragona com a una plataforma per arribar als demés mercats de la regió explica l’atractiu d’aquest país i l’elevada resposta que ha rebut aquesta reunió de treball.


Segueix-nos!

Agenda