Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona: "El mentor, una excel·lent solució pel relleu generacional a la direcció de l'empresa"

Joan Lluís Carratalà prendrà part el 19 de juny a les 8,45 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra amb el suport de Repsol.

Carratalà parlarà d’un tema d’interès per a totes aquelles empreses que han de fer front a un dels moments més delicats de la seva trajectòria: el relleu. Amb la ponència “El mentor, una excel·lent solució pel relleu generacional a la direcció de l’empresa”, Joan Lluís Carratalà explicarà com abordar aquest pas amb eficàcia, tot reforçant l’organització.

Joan Lluís Carratalà és Doctor Enginyer Industrial per la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), Diplomat en ITP (International Teachers Programme) a CESA (París), Diplomat en Màrqueting per Insead (França) i Diplomat en Anàlisi i Direcció Financera per EADA.

Tota la seva trajectòria professional l'ha compartit amb la consultoria i la docència en totes les seves facetes, porta impartides al voltant de 14.000 hores lectives, la majoria a professionals i directius. Actualment col·labora amb el CETT i IQS, en Màsters i Graus. 

És Consultor Autònom (mentoring a segona generació, formació de gestió, estratègia i habilitats directives, consultoria en reestructuració i estratègia).

Ha estat director de formació i de màrqueting de Caixa Penedès, conseller delegat i director general de l’Institut Superior de Màrqueting. Conferenciant a Cifag, Universitat d’Évora, Insead i altres institucions europees ... Autor del llibre "A l'èxit en 5 moviments" editat per Urano al 2008.

Es prega confirmació d'assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda