Notícies de la Cambra

El nou Cònsol General de Turquia visita la Cambra

Emir Salim Yüksel, Cònsol General de Turquia a Barcelona, ha estat rebut aquest matí a la Cambra per Albert Abelló, president i Sergi Vives, president d’Internacionalització. La visita respon a la ferma voluntat d’estrènyer els lligams comercials i trobar sinèrgies per aprofundir en les relacions bilaterals. De fet, fa uns dies la Corporació tarragonina ja va acollir una reunió de treball sota el format “Obrint mercats”, que es va dedicar a sondejar les possibilitats de negoci a Turquia per part dels emprenedors tarragonins interessats en establir-s’hi.

Turquia és un mercat estratègic per les empreses de Tarragona atès que suposa una porta d’entrada als demés països de la regió. D’altra banda, els costos laborals i la qualificació de la seva mà d’obra són altres aspectes que n’expliquen el seu atractiu per als qui no només hi vulguin vendre sinó que estudiïn establir-s’hi.

Val a dir que aquests dies la Cambra organitza, per primera vegada dues missions simultànies, una a Àfrica i una segona a Amèrica.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Sergi Vives; Bekir Aslaner, Agregat Comercial del Consolat; Albert Abelló i Emir Salim Yüksel.


Segueix-nos!

Agenda