Notícies de la Cambra

L'Ambaixadora d'Espanya a Dakar vindrà a la Cambra de Tarragona

Cristina Díaz, Ambaixadora d’Espanya a Dakar, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 26 de juny a les 12 hores per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Obrint mercats” dedicada, en aquesta ocasió, a Senegal.

La màxima representant diplomàtica d’Espanya en aquell país es reunirà amb exportadors i emprenedors interessats en invertir al Senegal.

Seguint el format d’aquestes reunions de treball, la trobada es dividirà en dues parts. A la primera es farà una exposició del potencial i oportunitats d’aquell mercat i es resseguirà l’estat de les relacions bilaterals. A la segona, tindrà lloc una atenció personalitzada en la que l’Ambaixadora atendrà les problemàtiques, dubtes i peticions que li facin arribar els assistents.

Amb aquesta iniciativa la Cambra reforça el seu paper estratègic als mercats africans on, de fet, és un referent a nivell nacional. El que explica que les accions internacionals de la Corporació tarragonina en aquell continent tinguin cada cop més acceptació i interès per part dels empresaris d’arreu de l’Estat.

Aquesta jornada és de franc pels socis de la Cambra de Tarragona. Mentre que la inscripció pels no socis de la Cambra és de 50 euros, més IVA.

Per informació i inscripció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76. 


Segueix-nos!

Agenda