Notícies de la Cambra

"La formació dual crea ocupació"

Juan Ramón Rodríguez González, president de la Asociación para la Búsqueda de la Excelencia Logística (ABE-L), Director del Projecte del Nou Centre de Formació de Seat i amb anterioritat director de la planta de Seat a Martorell ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Juan Ramón Rodríguez Gónzález i Santiago Tarín, vicepresident d’ABE, han parlat de "El valor del treball i la Formació Professional Dual a la societat actual".

En la seva intervenció han defensat el model de formació dual no només en l’àmbit dels estudis de Formació Professional, sinó també en els universitaris. Pels avantatges que, al seu parer, suposa estudiar i treballar, atès que “estaríem formant treballadors i professionals realment adaptats i preparats per a les necessitats i requeriments del mercat laboral. La formació dual crea ocupació”.

De fet han explicat que aquesta fórmula s’aplica en altres economies com l’alemanya, on l’èxit de la seva indústria s’explica per l’aposta d’aquest model i la Formació Professional, han explicat.


Segueix-nos!

Agenda