Notícies de la Cambra

La Cambra s'estrena a Cap Verd

La Cambra de Tarragona ha convocat pels dies 28 d'octubre al 2 de novembre una missió empresarial a Cap Verd i Guinea Conakry. Es tracta d’una missió multisectorial en la que es centralitzaran les reunions de treball a les ciutats de Praia i Conakry. Amb aquesta nova acció internacional la Corporació tarragonina segueix consolidant la seva influència estratègica en aquell continent i refermant-se com la Cambra referència de l’Estat per la seva experiència a Àfrica.

Val a dir que serà la primera ocasió que la Cambra fa una prospecció a Cap Verd. “Amb tot estem parlant d’una regió amb un potencial molt interessant per les nostres empreses”, assenyala Roberto Barros, responsable d’Internacionalització.

El mercat africà és estratègic per la Cambra de Tarragona. De fet, en els darrers any ha organitzat viatges de negocis a 31 països d’aquell continent i en total els ha visitat 138 vegades.

Per a més informació, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.


Segueix-nos!

Agenda