Notícies de la Cambra

La Cambra participarà a la Fira Imex de Barcelona amb estand propi

La Cambra de Tarragona estarà present a la Fira Imex de Barcelona, que tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre a l’Hotel Rei Joan Carles I. La Corporació tarragonina ha pres aquesta decisió després de l’èxit assolit a l’edició de l’Imex a Madrid on va realitzar més de 200 contactes professionals amb empreses interessades en el serveis d’internacionalització de la Cambra de Tarragona.

La Fira Imex (Impuls Exterior) és un excel·lent aparador on intercanviar experiències i, sobretot en el cas de la Cambra de Tarragona, posar en valor l’experiència internacional. “Som una referència a nivell nacional en el coneixement dels mercats africans, el que explica que a les nostres missions ens acompanyin cada vegada més exportadors de fora de Catalunya”, assenyala Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona.

Aquesta és la primera vegada que la Corporació tarragonina prendrà part a la Fira Imex de Barcelona i, tal i com va fer com va fer a Madrid, “participarem amb un estand propi per atendre directament les peticions d’informació i organitzar les reunions de treball”.

Només pel que fa al continent africà, en el darrers anys la Cambra de Tarragona ha estat en missió empresarial a 31 països i el total de visites que ha fet en aquests mercats ha estat de 138. A nivell de Catalunya, del total d’empreses que viatgen amb les Cambres, un 38 per cent ho fan amb la de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda