Notícies de la Cambra

"Celebrarem la inauguració de l'A-27 quan aquesta obra estigui acabada"

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha valorat aquest matí la inauguració que es farà aquesta tarda d’un tram de la llargament reclamada autovia A-27 .

En aquest sentit ha assenyalat que “és desproporcionat el temps, set anys, que s’ha esmerçat en realitzar aquests poc més de set quilòmetres. Ara bé, sense cap mena de dubte, és una bona notícia per la indústria i també pel conjunt de la ciutadania, pel que suposarà de descongestió de trànsit pesant. A més queda completat l’accés viari de la zona de Llevant del Port Tarragona, el qual ha tardat més de 20 anys a fer-se des que es va realitzar l’eix transversal”.

“En qualsevol cas estem parlant de la inauguració d’una petita part d’un tot, que encara estem esperant i que seguim necessitant urgentment per garantir la competitivitat de la nostra economia i afavorir el creixement de tots els sectors productius”.

El president de la Corporació tarragonina ha dit que “celebrarem la inauguració de l’A-27 quan aquesta obra estigui acabada”. Al mateix temps ha exigit als polítics “que representen a les Comarques de Tarragona, que no s’encantin i treballin activament, amb intensitat i eficàcia, per acabar amb una infraestructura, un greuge, que portem arrossegant des de fa més de tres dècades”.

El tram fonamental d’aquesta autovia continua essent, però, el túnel que ha de travessar el Coll de Lilla amb la certesa que el projecte que s’acabi executant permetrà el trànsit de mercaderies perilloses per aquest túnel, del que encara ni tant sols coneixem el projecte definitiu.

Un altre dels esculls importants és el finançament d’aquesta obra, sobre el qual és important que el ministeri fixi un calendari.


Segueix-nos!

Agenda