Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona: "A l'empresa li preocupa la sostenibilitat? I al consumidor?"

Josep Maria Galí, professor de l’escola de negocis ESADE, professor invitat a la UAB i consultor vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 2 d’octubre a les 8,45 hores del matí per prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Corporació tarragonina.

Josep Maria Galí parlarà de: "A l'empresa li preocupa la sostenibilitat? I al consumidor?"

L'acte comptarà amb la presència de Marta Subirà i Roca,Directora general de Politiques Ambientals del Departament de Territori i Sostenibilitat.

 Galí és expert en l’anàlisi de conductes de consum i en la definició d’estratègies empresarials i de política pública derivades del coneixement del fenomen del consum. Amb més de 25 anys d’activitat de recerca, docència a ESADE i consultoria (AXIS Consultants), actualment està treballant en projectes de prospectiva del consum amb especial èmfasi en el fenomen de consum sostenible i en l’aplicació de polítiques de responsabilitat social empresarial en el camp comercial i del màrqueting.

Ha publicat recentment un estudi de prospectiva per a la Fundació Creafutur, i publicarà un treball de crítica social del fenomen del consum, titulat “Consumicidio”, en el qual s’analitza la transició de la societat de consum cap a la societat de la sostenibilitat. És autor també del llibre, “El jefe que maltrata y la empresa que no repara”.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.

Aquest acte és obert al públic, si bé es prega confirmació d’assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda