Notícies de la Cambra

Jornada del Club Tarragona Esade Alumni

Santiago Rodríguez, col·laborador del Departament de Direcció General i Estratègia d’Esade i membre de la Junta Directiva d’Alumni Entrepreneurship de Madrid vindrà el dia 15 d’octubre a les 19 hores a la Cambra de Tarragona.

L’acte és organitzat pel Club Tarragona ESADE Alumni i Rodríguez parlarà de "Mètode emprenedor: L’ou o la gallina?".

Durant dècades, el procés d’emprendre nous negocis s’ha basat sobretot en una combinació de sort, oportunitat, voluntat o capacitats. No totes les eines de la gestió empresarial de negocis ja establerts eren aplicables per a l’entorn emprenedor.

No obstant això, en els darrers cinc anys, s’ha estat desenvolupant tota una nova escola d’emprenedoria. Una mena de revelació que està canviant radicalment l’aproximació a la validació de noves idees i l’establiment de nous negocis.

En aquesta sessió coneixeràs de primera mà en què consisteix aquesta nova forma de gestionar, quines són les diferències amb la gestió "tradicional" i com treure el millor partit d’una metodologia orientada, sobretot, a minimitzar el risc de l’emprenedoria.

Santiago Rodríguez (EMBA 04) és col·laborador del Departament de Direcció General i Estratègia d’Esade i membre de la Junta Directiva d’Alumni Entrepreneurship a Madrid. Així mateix, és el fundador de l’empresa Adficere, des d’on assessora emprenedors i grans empreses en procés de canvi. Actualment treballa amb emprenedors i incubadores (i grans empreses) en el desenvolupament i l’aplicació de noves metodologies d’emprenedoria i estratègia. A més, és vocal de la Junta Directiva i impulsor de l’associació Agile Entrepreneurship Spain. Doctor en Ciències Físiques per les universitats de Windsor (Canadà) i Valladolid, ha estat membre del MAC (Madrid Advisory Committee) des de la seva creació, el 2004, i fins al 2011. Santiago té més de quinze anys d’experiència en empreses tecnològiques i de serveis, com Lucent Technologies, Alcatel-Lucent o Laureate International Universities.

Per a més informació i inscripció: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda