Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona tanca la participació a la Fira Imex amb 80 entrevistes de treball

La forta especialització de la Cambra de Tarragona en els mercats africans, i la contrastada experiència en l’organització de missions i contactes comercials amb aquell continent, ha afavorit que la Corporació tarragonina hagi tancat la seva participació a la segona edició de la Fira Imex de Barcelona, celebrada els dies 2 i 3 d’octubre, amb 80 entrevistes de treball.

Emprenedors i exportadors vinguts d’arreu del país i de sectors diversos s’han apropat a l’estand propi de la Cambra i s’han interessat per les propostes d’internacionalització. Tal i com expliquen Daniel Martín, director general; Jordi Cáceres, responsable del Gabinet d’Estudis i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització, “s’han superat totes les expectatives, per això hi hem reforçat la presència de l’equip tècnic de la Cambra, que també ha comptat amb el suport institucional de Sergi Vives, president d’Internacionalització”.

“Hem pres molt bona nota de tota aquesta activitat, frenètica en alguns moments per l’elevat nombre de peticions d’informació i reunions de treball, i això ho traslladarem al nou programa de missions empresarials i accions de comerç exterior per l’any vinent que ja estem tancant”, explica Dani Martin.

“A la Cambra de Tarragona no només treballem el mercat africà, però està clar que la nostra especialització en aquell continent, unit a la demanda creixent que hi existeix de bens i serveis, explica que cada cop més empreses d’arreu de l’Estat confiïn en nosaltres per establir-hi relacions comercials”, assenyala Barros.


Segueix-nos!

Agenda