Notícies de la Cambra

Joan Vilà, director general de TUI, al "Bon dia Tarragona"

Joan Vilà, director general de TUI Travel Accommodation & Destinations, una de les divisions de major creixement del gegant turístic TUI Travel PLC, i membre del Comitè Executiu de TUI Travel PLC, vindrà a la Cambra el proper 31 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Vilà parlarà de “La internacionalització, clau de l’èxit de TUI Travel Accommodation & Destinations”.

Joan Vilà va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1963. És Llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, i MBA per l’escola de negocis IESE, a més ha realitzat programes a la Columbia Business School i a IMD.

TUI Travel Accommodation & Destinations (A&D), amb seu central a Palma de Mallorca, és una companyia global que proporciona serveis d’acomodació a hotels i serveis receptius en destí, amb marques líders a la indústria a nivell mundial com són Hotelbeds, Bedsonline, LateRooms.com, AsiaRooms.com, Destination Services o Intercruises.

A&D proporciona aquests serveis a la indústria del turisme, clients corporatius i directament al consumidor final a tot el món. A l’exercici fiscal tancat el 30 de setembre de 2012, TUI Travel Accommodation & Destinations va facturar 3.347 milions d’euros, amb més de 9.759 treballadors a temps complet en 50 països. La companyia estima un creixement superior al deu per cent per aquest any 2013.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport d’Abertis i Repsol. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.

Es prega confirmació d’assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda