Notícies de la Cambra

Jordi Hereu, al "Bon dia Tarragona"

Jordi Hereu, anterior alcalde de Barcelona, vindrà a la Cambra de Tarragona el 14 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra.

Hereu, que va deixar la política fa un any, desenvolupa la seva activitat al sector privat on ha posat en marxa dues consultores: Idencity (assessorament de serveis per a ciutats) i Barcelona Plataforma Empresarial (promoció de la internacionalització de les empreses catalanes i captació d’inversions estrangeres) i com a consultor del bufet TGG.

El titular de la intervenció de Jordi Hereu és “Sortides”, les que tenim a nivell personal, col·lectives com a país, com a economia, de la sortida de la política i el trànsit a l'activitat professional, de si ens en "sortirem", de si hem de sortir a fora...

Jordi Hereu va ser alcalde de Barcelona de l'any 2006 al 2011. Dins la funció pública va tenir diferents rsponsabilitats a l'àmbit muncipal de Barcelona: regidor de l'àrea de seguretat i mobilitat, regidor del districte de Les Corts i Sant Andreu.

És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UPC i MBA per l'escola de negocis Esade.

Ha estat també director de Màrqueting del Centre Intermodal de Logística. Responsable de Màrqueting del projecte ZAL i gerència urbanística de Port 2000.

En l'actualitat és president executiu de Barcelona Plataforma Empresarial, partner de Idencity, consultor a TGG Legal i a Fundación Fòrum Ambiental i assessor de BCL Barcelona Centro Logístico.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.

La sessió és oberta al públic, si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.


Segueix-nos!

Agenda