Notícies de la Cambra

Ajuntament i Cambra signen el conveni per impulsar el Tarragona Welcome Pack

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, i Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona han signat avui el conveni de col·laboració que dóna el tret de sortida al projecte Tarragona Welcome Pack, que impulsen el Consistori i la Corporació tarragonina.

Amb aquesta iniciativa es pretén promocionar l’emprenedoria i afavorir la captació de negocis a la ciutat de Tarragona, tot posant a l’abast dels qui comencen aquells serveis més necessaris per iniciar la seva activitat.

El Tarragona Welcome Pack es podria resumir també com “empreses al servei de les empreses”. I és que la Cambra de Tarragona seleccionarà tot un seguit de serveis amb descomptes i condicions preferents que oferiran diferents empreses de la demarcació. Aquests serveis s’inclouran dins el Tarragona Welcome Pack que es lliurarà a totes aquelles empreses, negocis i activitats que es creïn o bé arribin a Tarragona.

El paper de l’Ajuntament en l’èxit del Tarragona Welcome Pack és clau atès que haurà d’identificar aquestes noves empreses que inicien activitat a la ciutat de Tarragona.

Ballesteros i Abelló han explicat que el que es pretén “es fer, en la mesura del possible, la vida més fàcil als qui comencen tot oferint-los un cistell amb un ampli ventall de serveis que, sens dubte, els seran de molta utilitat. Tant pels qui comencen com per les empreses que a través del Tarragona Welcome Pack podran trobar una via molt activa per promocionar la seva oferta”.

En aquests moments la Cambra de Tarragona està tancant la composició dels productes i serveis que integraran el Tarragona Welcome Pack, “estem procurant que sigui el més ampli, variat, complet i, sobretot, el més útil possible” ha comentat Albert Abelló.

A la foto, Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Xavier Tarrés, tinent d’alcalde d’Activació Econòmica.


Segueix-nos!

Agenda