Notícies de la Cambra

VÍDEO Joan Vilà (TUI): "BCN World serà un bon al·licient"

Joan Vilà, director general de TUI Travel Accommodation & Destinations, una de les divisions de major creixement del gegant turístic TUI Travel PLC, i membre del Comitè Executiu de TUI Travel PLC, ha pres part avui a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Vilà ha parlat de “La internacionalització, clau de l’èxit de TUI Travel Accommodation & Destinations”. I en el decurs de la seva intervenció ha posat en valor la necessària internacionalització de l’activitat i ho ha exemplificat amb els resultats assolits per la seva companyia.

“La internacionalització ha estat la via principal de creixement de Tui Travel Accommodation & Destinations. Hem seguit una estratègia basada principalment en el creixement orgànic, amb el suport també d’aquelles adquisicions que s’han considerat estratègiques. La internacionalització és el que ha permès a TUI Travel A&D seguir creixent i evolucionant en el context actual, així com obrir-nos a l’exterior i ser una empresa global que opera des de la seva seu a Palma de Mallorca amb més de 11.500 treballadors repartits en 61 països”.

De fet, després de repassar abastament el potencial i creixement de TUI Travel Accommodation & Destinations, ha resumit en una sola frase tota aquesta experiència d’èxit. “Hem creat nous tipus de negocis que abans  no existien i aquests determinen el 70 per cent de la nostra facturació”.

En clau local, i a preguntes de la premsa, ha assegurat que “tot i que no conec amb la suficient profunditat el projecte, sens dubte BCN World serà un bon al·licient i un revulsiu turístic i econòmic”.

Pel que fa al desenvolupament de l’activitat creuerística, és del parer “que el Port de Tarragona canalitzarà el seu dinamisme per impulsar i atraure aquest negoci. Ara bé, per assolir els objectius cal posicionar molt bé Tarragona”.

Joan Vilà va néixer a l’Espluga de Francolí l’any 1963. És Llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona, i MBA per l’escola de negocis IESE, a més ha realitzat programes a la Columbia Business School i a IMD.

TUI Travel Accommodation & Destinations (A&D), amb seu central a Palma de Mallorca, és una companyia global que proporciona serveis d’acomodació a hotels i serveis receptius en destí, amb marques líders a la indústria a nivell mundial com són Hotelbeds, Bedsonline, LateRooms.com, AsiaRooms.com, Destination Services o Intercruises.

A&D proporciona aquests serveis a la indústria del turisme, clients corporatius i directament al consumidor final a tot el món. A l’exercici fiscal tancat el 30 de setembre de 2012, TUI Travel Accommodation & Destinations va facturar 3.347 milions d’euros, amb més de 11.500 treballadors a temps complet en 61 països. Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport d’Abertis i Repsol. I la col·laboració de la Diputació de Tarragona i Nespresso.


Segueix-nos!

Agenda