Notícies de la Cambra

Vopak Terquimsa, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Ignacio J. Casajús López, director general de Vopak Terquimsa, i Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, han signat el conveni Premium. Un acord de col·laboració pel qual Vopak Terquimsa donarà suport a les accions que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització impulsa la Corporació tarragonina.

Dedicada a la recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel des de fa 40 anys, Vopak Terquimsa ofereix des de la seva situació estratègica, a les instal·lacions del Port de Tarragona i del Port de Barcelona, un punt de partida en el que les empreses químiques poden emmagatzemar o distribuir tant les seves matèries primeres, per a ser utilitzades al principi de la cadena de producció, com els seus  productes, per fer-los arribar a qualsevol lloc on es necessitin i així contribuir al desenvolupament i benestar de la societat.

Amb els convenis Premium la institució presidida per Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, i també amb aquelles que tenen interessos en el territori, per assolir d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda