Notícies de la Cambra

Iberdrola recolza a la Cambra de Tarragona i signa el conveni Premium

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Andrés Carasso, delegat d’Iberdrola a Catalunya, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Iberdrola donarà suport a les iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses porta a terme la Corporació tarragonina.

Iberdrola ha experimentat a l’última dècada una forta transformació que li ha permès escalar posicions fins a convertir-se en el primer grup energètic nacional, una de les principals empreses espanyoles del Ibex 35 per capitalització borsària, el líder mundial del sector eòlic i una de les més grans companyies elèctriques del món.

Amb els convenis Premium la institució presidida per Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda