Notícies de la Cambra

Cambra TV: els vídeos de les jornades i accions de la Cambra a un clic

La Cambra de Tarragona ha estrenat Cambra TV, el nou canal de notícies de la Corporació tarragonina. Es tracta d’una nova plataforma web (www.cambratgntv.com) des d’on el públic interessat hi podrà consultar i resseguir totes les accions més destacades de la Cambra mitjançant les informacions penjades en format de vídeo noticia.

Aquesta iniciativa reforça els demés canals de comunicació que ja impulsa la Cambra de Tarragona com són la pròpia NewsLetter, la plana web, la generació de notes de premsa i comunicats, l’edició anual de la Memòria d’activitats o la presència a les xarxes socials.

Amb un format àgil i molt intuïtiu l’objectiu del nou portal Cambra TV és donar encara més visibilitat i perdurabilitat a l’ampli ventall d’accions que impulsa la Cambra en àrees estratègiques com ara la Internacionalització, les trobades empresarials, la defensa de l’emprenedoria i els interessos del territori, les accions de promoció econòmica o l’organització dels “Bon dia Tarragona”.

El nou portal està ja accessible des de l’adreça www.cambratgntv.com  o bé des de la plana web de la Cambra (www.cambratgn.com) .


Segueix-nos!

Agenda