Notícies de la Cambra

Un centenar d'emprenedors a la presentació del "Pla Àfrica"

Èxit de participació a la presentació a la Cambra de Tarragona de “Pla Àfrica. Noves oportunitats de negoci”, una iniciativa organitzada conjuntament per ACCIÓ i la Corporació tarragonina, en la que s’ha posat en valor el creixent potencial dels mercats africans per les empreses de casa nostra.

Un centenar d’empresaris i exportadors han assistit a aquesta jornada de treball que ha estat inaugurada per Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials del Departament d' Empresa i Ocupació.

Val a dir que set de les economies d’aquell continent es troben entre les deu més dinàmiques del món.

La Corporació tarragonina ha estat pionera en l'accés a determinats mercats del Continent i ha realitzat 151 visites en viatges de negocis a 34 països d'Àfrica.

Enguany, de les 11 missions empresarials que es realitzaran, deu aniran destinades a Àfrica. I això implica visitar països que ja s'han prospectat o anar a d'altres on la Cambra no hi ha estat mai com és el cas de Botswana i Zimbabwe, a l'abril.

La jornada ha comptat amb les intervencions de Carmen González, directora del Pla Àfrica ACCIÓ; Roberto Barros, responsable d'Internacionalització de la Cambra de Tarragona; Sergi Estragués, de Griffith Laboratories i Mònica Boquera, delegada d'ACCIÓ a Tarragona.

 

 


Segueix-nos!

Agenda