Notícies de la Cambra

Schütz Ibérica s'afegeix al grup d'empreses Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Sergi Castán, director general de Schütz Ibérica,  han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Schütz Ibérica donarà suport a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Des de la seva fundació l'any 1995, Schütz Ibérica s'ha convertit en una de les plantes més grans de Schütz a Europa. Situada a prop de l'àrea industrial petroquímica de Tarragona, dóna feina a més de 250 treballadors distribuïts als camps dels envasos, sistemes de calefacció i terra radiant, dipòsits d'aigua, així com tubs i accessoris per a l'eliminació de gasos i sistemes de xemeneies.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria.​


Segueix-nos!

Agenda