Notícies de la Cambra

Club Tarragona Esade Alumni: "inDigital, del màrqueting analògic al màrqueting digital"

El Club Tarragona Esade Alumni organitza a la Cambra de Tarragona, el 13 de març a les 19 hores, una sessió del Programa de Continuïtat titulat en aquesta ocasió: "inDigital, del màrqueting analògic al màrqueting digital", a càrrec de Julio Villalobos, col·laborador acadèmic del Departament de Màrqueting Digital d'Esade i director del programa de Direcció de Màrqueting Digital inDigital.

El contingut d'aquesta sessió respon a les necessitats actuals de moltes organitzacions, obligades ineludiblement a adequar les seves estratègies de venda i comunicació al canvi d'època en què ens trobem per poder aportar valor. Un canvi que ens ofereix moltes noves oportunitats si sabem aprofitar-les i estem capacitats per fer-ho, entenent com el nou entorn digital ha canviat els models de comunicació i interrelació amb els nostres stakeholders.

Després de la sessió de Julio Villalobos, tindrem l'oportunitat d'escoltar l'experiència de l'emprenedor Joel Vicient (PDP 11), CEO i fundador de Captio, una empresa de base tecnològica creada el 2009.

 


Segueix-nos!

Agenda