Notícies de la Cambra

Makro i Cambra de Tarragona organitzaran el Tarragona Restaurant Wine 2014

Del 19 de març al 4 d’abril es viurà a Tarragona una promoció gastronòmica de primer nivell amb 13 vins i caves excel·lents com a grans protagonistes i 21 destacats restaurants on degustar-los i compartir-los amb uns menús excepcionals.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Rafael Pérez-Armenteros, gerent de Makro a Tarragona han anunciat que la Corporació tarragonina i la multinacional líder en la distribució a la restauració organitzaran el Tarragona Restaurant Wine 2014.

Tarragona Restaurant Wine 2014 s’ha definit com un excepcional viatge de sensacions, sabors i textures. 13 vins i caves excel·lents, procedents de les DO's de les Comarques de Tarragona, podran ser gaudits en el marc de les propostes culinàries sorgides dels fogons dels més destacats restauradors de casa nostra.

Uns restaurants que han preparat uns sorprenents menús ideats per maridar amb el bo i millor de les Denominacions d’Origen Cava, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Vet aquí la diferència, menús que mariden amb vins i no pas vins que mariden amb menús.

I és que els vins, els nostres productes de proximitat per excel·lència, són els protagonistes de Tarragona Restaurant Wine 2014. S’han escollit vins excel·lents, procedents de territoris capaços d'oferir algunes de les millors creacions del món.

Per prendre part en aquesta cita gastronòmica cal només reservar taula, per dinar o sopar, en algun dels restaurants que participaran a la promoció. Tots ells oferiran un menú excepcional a un preu únic de 17 euros (IVA inclòs). Acompanyat pels vins excel·lents a un preu únic la copa de 1,90 euros (IVA inclòs). Els vins se serviran en copa Riedel.

A la foto, Albert Abelló i Rafael Pérez-Armenteros a la signatura de l’acord de col·laboració que suposarà organitzar conjuntament el Tarragona Restaurant Wine 2014.


Segueix-nos!

Agenda