Notícies de la Cambra

Conferència:"Perspectives econòmiques 2014. Palanques per potenciar el creixement"

Jaume Masana, Director Territorial Catalunya de CaixaBank vindrà a la Cambra de Tarragona el 20 de març a les 8,45 hores del matí per tal de pronunciar la conferència “Perspectives econòmiques 2014. Palanques per potenciar el creixement”.

Jaume Masana és Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció i Administració d’Empreses a Esade. Programa Internacional de Management a la New York University, Graduate Schools of Business Administration. Máster Cems, Community of European Management School, a la Università Commerciale Luigi Bocconi (Milà).

Després d’haver ocupat diferents càrrecs en el sector financer, en banca d’inversió (JP Morgan) i  en capital risc (Granville-Baird), en el 1996, Jaume Masana, s’incorpora a Caixa Manresa com a director general adjunt, i posteriorment, va ocupar el mateix càrrec a la Caixa d'Estalvis de Catalunya, en el 2008, i de la Caixa d'Estalvis de Catalunya, Tarragona i Manresa, al juliol de 2010.

A l’octubre de 2011 va ser nomenat conseller delegat de CatalunyaCaixa.

Al juny de 2013, s’incorpora a CaixaBank como a responsable de la Direcció Territorial Catalunya que engloba las províncies de Girona, Tarragona, Lleida i comarques de Bages, Osona i Berguedà de la província de Barcelona.

L’acte és obert al públic en general, si bé es prega confirmació d’assistència i inscripció on line.


Segueix-nos!

Agenda