Notícies de la Cambra

DILLUNS Salvador Servià, al "Bon dia Tarragona"

Salvador Servià, actual director general del Circuit de Barcelona-Catalunya i participant en 18 edicions al Dakar, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 31 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Corporació tarragonina.

Servià parlarà de “Cinc milions de quilòmetres del Baix Empordà al Tarragonès”.

Salvador Servià ens parlarà de la seva trajectòria empresarial, esportiva, “aventurera” i vital... i de com amb passió i intensitat s’arriben a assolir objectius ben diversos.

Salvador Servià i Costa (Pals 1944) és llicenciat en Ciències Empresarials i Master in Business Administration per l’escola de negocis Esade. Ha estat director general durant 30 anys en empreses de construcció d’obres públiques i també Senador per Convergència i Unió al Senat d’Espanya com a portaveu de Medi ambient, Treball i també en Esports i Peticions.

Ha estat vinculat al món empresarial fent recerca de talents, estudis de mercat, assessoraments empresarials, esportius i cursos de conducció al Marroc o Dubai. Compta també amb 42 anys d’experiència en l’automobilisme esportiu destacant dos títols de Campió d’Espanya de Ral·lis (1985 i 1986); un títol de Campió d’Espanya de ral·lis tot terreny (1992); onze participacions al ral·li Montecarlo, del 1972 al 1986 (dos cops setè i dues victòries de Grup) i al París-Dakar, sumant divuit participacions (cinquè lloc el 1996).

En l’actualitat és el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya.

El “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda