Notícies de la Cambra

Vallvé Corredores de Seguros signa el conveni Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, Alejandra Vallvé i Carlota Vallvé, ambdues directores de Vallvé Corredores de Seguros han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Vallvé Corredores de Seguros farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Vallvé Corredores de Seguros és una empresa líder al seu sector, amb una trajectòria centenària i amb l’experiència avalada per quatre generacions de professionals de les assegurances, que l’han convertit en el que és avui: una referència de servei tant a empreses com a particulars.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda