Notícies de la Cambra

L'èxit de Tarragona Restaurant Wine ha fet que alguns establiments hagin servit ja gairebé 600 menús

Un cop superat l’equador de la promoció Tarragona Restaurant Wine (finalitza el 4 d’abril), alguns dels establiments participants han servit ja gairebé 600 menús, el que palesa que la iniciativa organitzada per Makro i la Cambra de Tarragona superarà amb escreix les xifres obtingudes en la primera edició, quan es van degustar més de 16.000 menús.

Pel que fa als vins, la qualitat dels quals ha estat també molt ben valorada pels participants a aquesta iniciativa gastronòmica, tot indica que també s’incrementaran les xifres de l’anterior TRW i es beuran més de 40.000 copes.

Unes xifres que satisfan als impulsors d’aquesta proposta, ja que palesa l’encert de la combinació de vins excel·lents amb menús extraordinaris, un cop avalada pel gran recolzament que li ha atorgat el públic.

Així, doncs, fins el 4 d’abril es viurà a Tarragona una promoció gastronòmica de primer nivell amb 13 vins i caves excel·lents com a grans protagonistes i 21 destacats restaurants on degustar-los i compartir-los amb uns menús excepcionals.

Tarragona Restaurant Wine 2014, que va començar el 19 de març, s’ha definit com un excepcional viatge de sensacions, sabors i textures. 13 vins i caves excel·lents, procedents de les DO's de les Comarques de Tarragona, poden ser gaudits en el marc de les propostes culinàries sorgides dels fogons dels més destacats restauradors de casa nostra.

Uns restaurants que ofereixen uns sorprenents menús ideats per maridar amb el bo i millor de les Denominacions d’Origen Cava, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Vet aquí la diferència, menús que mariden amb vins i no pas vins que mariden amb menús.

I és que els vins, els nostres productes de proximitat per excel·lència, són els protagonistes de Tarragona Restaurant Wine 2014. S’han escollit vins excel·lents, procedents de territoris capaços d'oferir algunes de les millors creacions del món.

Per prendre part en aquesta cita gastronòmica cal només reservar taula, per dinar o sopar, en algun dels restaurants que participen a la promoció. Tots ells ofereixen un menú excepcional a un preu únic de 17 euros (IVA inclòs). Acompanyat pels vins excel·lents a un preu únic la copa de 1,90 euros (IVA inclòs). Els vins se serveixen en copa Riedel.


Segueix-nos!

Agenda