Notícies de la Cambra

Applus IDIADA ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Carles Grasas, director general d'Applus IDIADA, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Applus IDIADA farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Applus IDIADA és una empresa especialitzada en la prestació de serveis de disseny, assaig, enginyeria i homologació a la indústria de l'automòbil d'arreu del món. Des de les instal·lacions de l'Albornar, a Santa Oliva, seu mundial de l'empresa, i des de les filials i sucursals que Applus IDIADA té establertes en 23 països, els seus 1.800 enginyers contribueixen al desenvolupament dels vehicles del futur.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria.​


Segueix-nos!

Agenda