Notícies de la Cambra

Sessió informativa Premis Emprèn 2014

La Cambra de Tarragona acollirà el proper 8 d’abril a les 10 hores una sessió informativa de presentació dels Premis Emprèn 2014.

Els Premis Emprèn dipta.cat són una iniciativa de la Diputació de Tarragona per reforçar el foment de l’esperit emprenedor, l’estímul a la presa de mesures que contribueixin a l’aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial, a les comarques tarragonines. Són premis a l’actitud emprenedora, a la generació constant de projectes que s’expressa amb formes diverses arreu del territori.

És un nou plantejament que obre el ventall de persones beneficiàries i ordena diferents categories d’acord amb l’impacte econòmic, social o territorial dels projectes presentats. A més, es premien empreses consolidades o en vies de recuperació.

El concurs s’adreça a persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, que tinguin una empresa consolidada o hagin assumit el traspàs d’un negoci existent.


Segueix-nos!

Agenda