Notícies de la Cambra

Fins l'11 de maig, VI Tarragona dTapes, la primera ruta i concurs de tapes de Catalunya

El divendres 25 d’abril es va donar el tret de sortida a la sisena edició de Tarragona dTapes, la primera ruta i concurs de tapes de Catalunya. Fins l’11 de maig Tarragona tornarà a viure la febre de les tapes gràcies a aquesta iniciativa gastronòmica, l’original, que un any més aposta per la qualitat de les creacions culinàries i la millora en el servei.

L’acte inaugural va comptar, entre d’altres autoritats, amb la presència de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de la ciutat de Tarragona; Santi Manzano, director general de Moritz; Enric Contreras, director a Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits; Francesc Vives, gerent de l’AEHT... i Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, que exercí d’amfitrió. Tots ells van degustar diferents tapes de la promoció i es va presentar la furgoneta oficial de Tarragona dTapes i Moritz.

Descarrega’t l’APP oficial del Tarragona dTapes 2014 per viure intensament aquesta festa gastronòmica. I segueix-nos a Facebook per descobrir les irresistibles sorpreses i novetats d’aquesta edició. També ens trobaràs a la web: www.dtapes.com

Tarragona dTapes, del 25 d’abril a l’11 de maig, marca la diferència. T’ho perdràs?


Segueix-nos!

Agenda