Notícies de la Cambra

La Cambra atén més d'un centenar de peticions d'informació a la Fira Imex de Madrid

La Cambra de Tarragona ha fet una valoració molt positiva del que ha estat la seva recent participació, per segon any consecutiu, a la fira IMEX de Madrid, “la fira més gran de negoci internacional i inversions, productes i serveis per millorar la competitivitat de la pime”, com la defineixen els organitzadors.

La Corporació tarragonina va aprofitar intensament els dos dies del certamen per mantenir més d’un centenar de contactes amb empresaris i directius d’arreu de l’Estat, interessats en l’experiència internacional de la Cambra i en com accedir de la seva mà al mercat exterior, sobretot a l’africà.

I és que la Cambra de Tarragona és un referent nacional pel que fa a la seva experiència i coneixement dels mercats africans en general i dels subsaharians en concret.

També per segon any consecutiu la Cambra de Tarragona hi va tenir un estand propi, que va comptar amb la presència de Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra; Daniel Martin, director gerent i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització.


Segueix-nos!

Agenda