Notícies de la Cambra

Més de mig centenar d'exportadors al BNE de la Cambra

La Cambra de Tarragona ha aplegat a més de mig centenar d’exportadors, vinguts d’arreu de l’Estat, en una nova edició del Business Networking Event. El BNE consisteix a convocar a tots els emprenedors, que en un moment o altre han pres part en alguna de les missions empresarials organitzades per la Corporació tarragonina arreu del món, per participar en una trobada informal. L’objectiu no és altre que afavorir l’intercanvi d’experiències i establir sinèrgies entre els exportadors.

“És una proposta molt ben rebuda, i cada cop més recolzada, ja que en un ambient distès els participants estableixen contactes i aliances que els poden ser molt útils per la seva activitat i, alhora, contrasten informació de primera mà sobre mercats i països objectius”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra.

El VI Business Networking Event s’ha celebrat al lloc habitual de les darreres convocatòries: el restaurant Mirall d’Estiu a la Platja Llarga i ha estat presidit per Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra i coordinat per Roberto Barros.


Segueix-nos!

Agenda