Notícies de la Cambra

La Cambra impulsa la primera trobada Hispano-Congolesa a Kinshasa

La Cambra de Tarragona ha aprofitat la seva estada a la República Democràtica del Congo, en missió empresarial, per impulsar la primera trobada Hispano-Congolesa a Kinshasa, la capital. Una cita que ha comptat amb una nodrida presència d’emprenedors locals i representants de l’administració del país.

“Ha estat una oportunitat única per donar a conèixer els productes i serveis de les 15 empreses que ens han acompanyat en aquesta missió i alhora copsar l’interès de la regió per atraure capital i inversors cap al seu país”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra, qui afegeix que “estem davant un mercat molt receptiu i desitjós d’obrir-se a inversors i proveïdors estrangers, sobretot europeus”.

La República Democràtica del Congo, l’antiga Zaire, manté encara focus de tensió a alguns punts del país, “amb tot, és un destí amb grans oportunitats de negoci lligades a les mines d’or, fustes tropicals, pesca , desenvolupament d’infraestructures...”. Aquesta és  la segona missió empresarial que hi organitza la Cambra de Tarragona “i el resultat ha estat molt bo ja que hem tancat més d’un centenar de contactes comercials”, explica Barros.


Segueix-nos!

Agenda