Notícies de la Cambra

Kemira Ibérica s'afegeix al grup d'empreses Premium de la Cambra

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Lluís Sabaté, Subdirector General de Kemira Ibérica, SA, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Kemira Ibérica, SA farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Kemira Ibérica SA, és la filial espanyola de la companyia Kemira OYJ, important grup químic finlandès. Dedica la seva activitat a la fabricació i comercialització d'additius químics per al tractament d'aigües (potables i residuals) i per a la indústria del paper. Així mateix, comercialitza a la Península Ibérica, diversos productes químics fabricats pel Grup Kemira.

L'activitat industrial de Kemira Ibérica, SA es desenvolupa a cinc plantes de producció situades a: Tarragona, Flix, Zaramillo (Biscaia), Torrelavega (Santander) i Estarreja (Portugal). En aquest sentit destacar la inversió realitzada en la construcció d’una nova planta de coagulants al terme municipal de La Canonja.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. ​


Segueix-nos!

Agenda