Notícies de la Cambra

Valoració positiva davant l'aprovació de la llei que permetrà tirar endavant BCN World

La Cambra de Tarragona fa una valoració positiva a l'aprovació, al Parlament de Catalunya, de la nova llei del joc (projecte de llei de modificació de la llei 02/1989 sobre centres recreatius turístics, i d'establiment de normes en matèria de tributació, comerç i joc) que permetrà tirar endavant el projecte BCN World.

Albert Abelló, president de la Cambra, ha recordat que des de la Corporació tarragonina sempre s'ha defensat la  viabilitat d'aquesta inversió "atès que suposarà ampliar l'actual oferta turística, recreativa i d'oci de la Costa Daurada. I ens consolidarà encara més com un destí internacional de referència, alhora que ens permetrà créixer en aquells mercats que encara no ens tenen com a primera opció a l'hora de planificar el seu lleure".

"Celebrem que, finalment, s' hagi pres consciència del que ens hi estem jugant i més enllà de tactismes de partit s'hagi assolit el suport suficient per recolzar una inversió que beneficia a les Comarques de Tarragona i, per extensió,  al conjunt del país. Estàvem davant d'una oportunitat que la ciutadania no hauria entès que s'hagués deixat escapar. Per això cal agrair i valorar el sentit d'estat i de responsabilitat que han demostrat CiU i PSC".

A curt termini aquesta inversió ha de ser un revulsiu econòmic davant la difícil situació que viu el territori i posteriorment ens ha de refermar com el que aspirem a ser: un destí internacional capdavanter". 


Segueix-nos!

Agenda