Notícies de la Cambra

La Cambra impulsarà un "show room" empresarial a Cap Verd

La missió empresarial que des de demà, 10 de juny, i fins al 20 de juny portarà a la Cambra de Tarragona, de nou, a terres africanes servirà per ampliar les accions de prospecció i impulsar un “show room” a Cap Verd, concretament a Santiago. Amb 260.000 habitants és l’illa més gran de l’arxipèlag de Cap verd.

“Serà un “show room” permanent destinat a que les empreses de tot l’Estat espanyol, que ho desitgin, hi puguin mostrar els seus productes i així aconseguir, en destí, importadors i distribuïdors”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra.

De fet, la iniciativa es va posar en marxa fa tres setmanes i amb la missió es potenciarà. “Cada producte estarà exposat un màxim de 12 mesos. Temps més que suficient per assolir els objectius de penetració en el mercat”, assenyala Barros.

Si la iniciativa té la resposta prevista, “volem replicar la creació de nous “show rooms” en altres països africans”.

Un total de 15 empreses, procedents de sectors diversos prendran part, del 10 al 20 de juny, en aquesta nova missió a Àfrica que tindrà com a destí Cap Verd i Senegal. “Inicialment estava previst anar també a Mali, però la inestabilitat que viu el país ho desaconsella. En aquesta ocasió el substituirem per Gàmbia”, assegura Roberto Barros.

A la foto, una imatge de l’illa de Santiago a Cap Verd.


Segueix-nos!

Agenda