Notícies de la Cambra

Josep-Francesc Valls (Esade), expert en turisme i innovació al

Josep-Francesc Valls, Catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting de l’escola de negocis Esade, vindrà a la Cambra de Tarragona el 25 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Valls parlarà de: “El que els turistes demanen i n’esperen del comerç”.

Josep-Francesc Valls és Catedràtic del Departament de Direcció de Màrqueting d’Esade Business School. Director de l’Observatori de Comerç i Consum de Barcelona, ICOB, des de 2010, impulsat per la Fundació Barcelona Comerç i l’Ajuntament de Barcelona i director de l’Aula Internacional d’Innovació Turística Esadecreapolis, des de 2010.

L’any 1992 va fundar el Centre de Direcció Turística Esade, Cedit. És professor visitant de Bocconni de Milà; Antonio de Nebrija de Madrid; UCA de Centre Amèrica i Madeira University i conferenciant per tota Amèrica, França, Itàlia i el Magreb.

És autor, entre d’altres, dels llibres “Estrategias y táctica de marketing”; “Beyond the low cost business”; “Reinventar el negocio”.

Josep-Francesc Valls és un expert en turisme, consum, retail, preus i processos d’innovació.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb la col·laboració de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

Aquesta sessió és oberta a tot el públic, si bé es prega confirmació d’assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda