Notícies de la Cambra

El Director general d'Abertis Telecom intervindrà divendres al

Tobías Martínez Gimeno, Director general d’Abertis Telecom, vindrà a la Cambra de Tarragona el 4 de juliol a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

El màxim executiu d’Abertis Telecom parlarà de “Infraestructures de telecomunicacions i escenaris de futur”.

Tobías Martínez és Director general des de l’any 2000 quan s’incorpora a Acesa Telecom per desenvolupar el projecte de diversificació d’Acesa, en el sector de les infraestructures de telecomunicacions. Durant aquests anys ha exercit diverses responsabilitats, primer com a Conseller i desprès com a Director General de Tradia. Arran de la compra de Retevisión Audiovisual, al desembre 2003, és nomenat Director General d’Abertis Telecom.

Durant sis anys va ser membre del Consell d’Administració d’Eutelsat i des de 2012 és Conseller d’Hispasat. Ocupa la vicepresidència d’Ametic Catalunya i és vocal del Ple de la Cambra de Barcelona. També és President de Broadcast Networks Europe (BNE).

Previ a la seva carrera professional a Abertis ha tingut diverses responsabilitats directives en el sector de la consultoria tecnològica i estratègica durant 17 anys.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada és oberta a tot el públic, si bé es prega confirmació d’assistència on line.


Segueix-nos!

Agenda