Notícies de la Cambra

Maria Reig lliura els Premis ADEE 2014

Maria Reig, presidenta de Reig Capital i membre del Consell d’Administració de Crèdit Andorrà, ha estat la convidada d’honor de la XVII Trobada de Dones Emprenedores i Premis ADEE 2014, que ha tingut lloc a la Cambra de Tarragona.

“Experiència empresarial d’una gran dona” és el titular escollit per aquesta cita imprescindible per entendre el món dels negocis i l’economia en clau femenina. A més de poder escoltar a Maria Reig, que ha parlat i defensat un nou model de lideratge molt proactiu i receptiu amb les noves tendències, durant l’acte s’ha distingit a les emprenedores Agatha Girbes, Anna Maria Assamà i Cati García per la seva trajectòria.

Qui és Maria Reig

Nascuda a Barcelona (1951), on ha estudiat Dret i Belles Arts.

Actualment és Membre del Consell d'Administració del Crèdit Andorrà, SA, membre del Consell d'Administració de Fills de Julià Reig, SA i Presidenta de Reig Capital, un dels primers grups econòmics d'Andorra.

Ha participat en la política andorrana com a membre del Parlament i del Govern i, entre d'altres càrrecs, fou membre de la Comissió constituent encarregada de redactar la constitució d'Andorra. Fundadora de la Associació per a la protecció del medi ambient a Andorra i de la Societat de Consumidors.

Fou membre de la Fundació del Conservatori del Liceu, és Patrona del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), de l'Associació d'Art i Mecenatge,  Membre del Consell d'Administració del Círculo Ecuestre, del Consell Acadèmic i Social de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i del Consell de Direcció de l'APD (Àrea Mediterrània).

Ha presidit la Comissió de prospectiva del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i ha estat membre fundadora de l'associació Barcelona Global.​

A la foto, i d’esquerra a dreta, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Maria Reig; Laura Roigé, presidenta d’ADEE i les tres guardonades: Agatha Girbes, Anna Maria Assamà i Cati García.


Segueix-nos!

Agenda